szabadidősport események támogatása



A „civil” életben pályázati tanácsadóként tevékenykedem, s a hosszú évek alatt megszerzett szakmai tapasztalataimat szeretném most kamatoztatni számomra fontos célok megvalósítása érdekében. A következő hónapokban vissza nem térítendő pályázati források állnak rendelkezésre sportesemények szervezésére. Magam is rendszeres résztvevője vagyok ilyen eseményeknek, és szívesen adok segítséget a támogatás elnyerésében az arra érdemes rendezvények megvalósításához.

A 2012 januárjától módosított sporttörvény értelmében a sportközélet egészére kiterjedő hatáskörrel felruházott Magyar Olimpiai Bizottság pályázatokat hirdetett sportszövetségek és sportszervezetek számára a rendszeres fizikai aktivitás, és a testmozgásban gazdag életmód lehetőségének biztosítása érdekében szabadidősport események megrendezésének támogatására, a lakossági sportrendezvények színvonalának javítására.

Támogatott:
Helyi szabadidősport események megrendezésének támogatása
Kiemelt jelentőségű szabadidősport események megrendezésének támogatása
Az egészségjavítást célzó szabadidősport érdekében folytatott tevékenység támogatása


Preferált tevékenységek:
Nők, családok, hátrányos helyzetűek, fogyatékos személyek, idősek szabadidősportja, hagyományos magyar sportok művelése illetve a munkahelyi, továbbá a szabadban űzött sportolás.

Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette valaki érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, és szívesen segítek a pályázatok értelmezésében, jogosultsági feltételek vizsgálatában és a pályázat elkészítésében is. Érdeklődni a pályázó szervezet, a szervezni kívánt program és a célcsoport bemutatásával lehet a következő elérhetőségen: alamarcsellablog@gmail.com

Nem ígérek semmit, sajnos az Én erőforrásaim is terheltek, de megteszek minden tőlem telhetőt!

Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések: